Всички коледни предложения на Apple, които все още можете да получите с гарантирана празнична доставка

Сега ни делят по-малко от една седмица от Коледа, което затруднява намирането на празнични подаръци онлайн с гарантирани дати за доставка преди 25 декември. Имайки това предвид, в тази статия сме събрали списък на компании за аксесоари, свързани с Apple, които все още са гарантиращи коледна доставка на своите уебсайтове.

Текст за коледни предложения в последната минутаЗабележка: MacRumors е афилиейт партньор с някои от тези доставчици. Когато щракнете върху връзка и направите покупка, може да получим малко плащане, което ни помага да поддържаме сайта работещ.

Този списък до голяма степен се фокусира върху аксесоари за зареждане и защита за продукти на Apple като iPhone, iPad, Apple Watch и MacBook Pro. Все още има един или два продукта на Apple с коледна доставка на сайтове като Amazon, така че изброихме и тях по-долу.

Купувачите трябва да имат предвид, че не всички методи за доставка, споделени по-долу, ще бъдат безплатни; някои търговци на дребно предоставят само своите най-бързи нива на доставка на по-високи цени.

AirPods Pro 2

Един от последните останали продукти на Apple, които можете да получите преди края на седмицата, е AirPods Pro 2 на Verizon и те се продават на почти най-ниската си цена от $199,99надолу от $249,00.

airpods pro 2 светлини

Verizon предлага безплатна двудневна доставка или можете да изберете получаване на същия ден от местния магазин на Verizon (в зависимост от наличността във вашето местоположение).

Apple Pencil 2

Amazon има Apple Pencil 2 за $89,00, надолу от $129,00, което остава най-добрата цена, която някога сме проследявали за стилуса. Може да бъде доставен до 23 декември с най-бързите опции за доставка.

ябълков молив 2 светлини

Зарядни устройства MagSafe

За аксесоарите на MagSafe Verizon тази седмица се върна с най-ниските цени за всичките три зарядни устройства. Verizon предлага безплатна двудневна доставка и можете също да изберете да вземете поръчката си от магазина, за да получите празничните си подаръци още по-бързо.

magsafe зарядни сини светлини

По-конкретно, можете да получите зарядното устройство MagSafe за $29,99, надолу от $39,00. Батерийният пакет MagSafe е до 74,24 долараот $99,00, а зарядното устройство MagSafe Duo е надолу до 96,74 долараот $129,00.

Калъфи за iPhone 14

Подобно на зарядните устройства MagSafe, Verizon е най-доброто място за пазаруване на калъфи за iPhone 14 и iPhone 14 Pro тази седмица. Мнозина виждат най-ниските цени за всички времена и има много налични цветове за всеки модел на iPhone 14, всички с безплатната двудневна опция за доставка на Verizon.

калъфи за iphone 14 празнични светлини сини

iPhone 14

iPhone 14 Plus

iPhone 14 Pro

iPhone 14 Pro Max

Анкер

Anker разполага с едни от най-добрите аксесоари за зареждане на пазара и те са страхотни ваканционни подаръци в последния момент. Amazon провежда разпродажба на различни аксесоари на Anker тази седмица, със забележими отстъпки за USB-C кабели, зарядни устройства за стена, преносими батерии, безжични зарядни устройства и др.

anker светлини
Купувачите трябва да имат предвид това много от тези продажби изискват да изрежете талон на страницата за да видите отстъпката на екрана за плащане, така че не забравяйте да внимавате за тях, когато сърфирате в Amazon. Можете да намерите всички аксесоари на Anker в продажба по-долу, всички от които имат гарантирани дати за доставка преди 25 декември.

Кабели

Стенни зарядни устройства

Преносими зарядни устройства

Разни

Samsung

32-инчовият Smart Monitor M8 на Samsung се продава за $399,99 в Spring Green, надолу от $729,99. Samsung обещава, че този монитор може да пристигне до 22 декември, ако бъде поръчан скоро, и само Spring Green все още се предлага на тази най-ниска цена за всички времена.

светлини на samsung

Има няколко други монитори и дисплеи и телевизори на Samsung, които са намалени тази седмица, много от които също с празнични доставки.

Номад

Крайният срок на Nomad за доставка на Бъдни вечер бързо наближава: ще трябва да поръчате до 12 ч. PST днес, 19 декември, като използвате FedEx Expedited Shipping, за да получите артикулите си до 24 декември.

номадски светлини

Тази седмица Nomad не провежда много разпродажби, но както винаги има големи отстъпки в секцията Outlet Sale. Тези продукти са окончателна продажба и включват Lightning кабели, безжични зарядни устройства, AirTag вериги и др.

Подложка и перо

Pad & Quill има безплатна двудневна доставка от FedEx през своя уебсайт, гарантираща пристигане за празниците.

pq светлини

Не всички аксесоари на Pad & Quill са в продажба, но можете да ги вземете 35 процента отстъпка с нашия изключителен код MR15 на екрана за плащане. Този код работи в целия сайт и може да се използва за калъфи за iPhone, фолио за iPad, каишки на Apple Watch и др.

Adorama

Ако пазарувате за фотографски ентусиаст, Adorama предлага безплатна доставка за една нощ на богат избор от фотоапарати, дронове, обективи, чанти и много други.

B&H снимка

B&H Photo обещава доставка до 24 декември за повечето артикули в наличност, които се доставят в съседните Съединени щати. Освен това голям асортимент от продукти на B&H Photo може да бъде доставен с безплатна доставка на следващия ден.

B&H Photo предлага много широка гама от продукти, което го прави страхотно място за празнично пазаруване в последния момент. Ще намерите слушалки, интелигентни високоговорители, монитори, аксесоари за зареждане и много други.

Дванадесет юг

Twelve South предоставя на своите купувачи безплатна двудневна доставка за следващите няколко дни, за да помогне на всички да получат подаръците си навреме за празниците.

дванадесет южни светлини

Подобно на търговците на дребно като Pad & Quill, тази седмица няма особено масивна разпродажба на Twelve South, но ако погледнете, можете да намерите няколко отстъпки. По-долу сме изброили някои от тях и можете да спестите още повече, като използвате нашия изключителен код MacRumors20 на касата, за да получите допълнително 20 процента отстъпка.

ЗАГГ

В ZAGG можете да получите безплатна доставка за един ден, като въведете кода FREERUSH в количката си и изберете Доставка на следващия ден при плащане. Тази оферта ще продължи само два дни и изтича на 20 декември в 23:59 ET и е валидна само за онлайн покупки в Съединените щати.

zagg светлини

Най-добра покупка

Подобно на други големи търговци на дребно, Best Buy предлага богат избор от електроника и продукти, свързани с Apple, в разпродажба тази седмица, с множество начини за доставка преди Коледа.

Можете да изберете получаване от магазина, за да гарантирате, че ще получите подаръците си възможно най-скоро. За доставка Best Buy предоставя безплатна доставка за множество продукти, както и опции за доставка на същия и на следващия ден.

JBL

JBL гарантира коледна доставка, ако поръчате до 20 декември в 12:00 PST и ще получите безплатна двудневна доставка. Артикулите, които попадат в тази промоция, са по-малки устройства като преносими високоговорители и безжични слушалки, които са перфектни аксесоари.

jbl светлини

Високоговорители

Слушалки

Момент

Moment също се грижи за фотографи и видеооператори и обещава доставка за Бъдни вечер, ако поръчате до 20 декември и изберете двудневна доставка.

В момента тече разпродажба с до 60 процента отстъпка за избор на празнични подаръци. Това се фокусира основно върху фотоапарати, обективи, чанти за фотоапарати, кардани и др.

Насочете се към нашия пълен преглед на сделките, за да се запознаете с всички най-нови сделки и отстъпки, които следихме през изминалата седмица.

Източник : www.macrumors.com