Всички новогодишни оферти за аксесоари на Apple, които можете да получите преди края на 2022 г

2022 г. е към края си и както в миналите години, ние проследяваме няколко разпродажби, които предлагат солидни отстъпки в края на годината за аксесоари, свързани с Apple. В тази статия събрахме най-добрите продажби, които можете да намерите онлайн за аксесоари на Apple от компании като Nomad, Speck, Brydge, Belkin, JBL, ZAGG и др.

Емблема на новогодишни оферти 2020 гЗабележка: MacRumors е афилиейт партньор с някои от тези доставчици. Когато щракнете върху връзка и направите покупка, може да получим малко плащане, което ни помага да поддържаме сайта работещ.

Продължителността на разпродажбите варира в различните сайтове, но за голяма част от тях ще имате време до Нова година, за да се възползвате от отстъпките.

ЗАГГ

ZAGG отбелязва края на 2022 г. с 35 процента отстъпка от разпродажбата в целия сайт до 29 декември. Както обикновено, това включва всички марки ZAGG: Mophie, Gear4 и Invisible Shield.

zagg нова година

Белкин

Belkin предлага 15 процента отстъпка от цялата ви поръчка за голямата си новогодишна разпродажба, просто въведете кода NY23 при плащане.

belkin нова година

Belkin има много аксесоари на Apple, включително безжични зарядни устройства, съвместими с MagSafe, протектори за екрана, слушалки, стойки за iPhone за автомобили и др.

Бридж

Новогодишната разпродажба на Brydge включва спестявания в неговата линия клавиатури за iPad и докинг станции за MacBook Pro. Това са едни от най-добрите цени за годината на аксесоарите на Brydge.

бридж нова година

Хипер

Разпродажбата на Hyper в края на годината има големи спестявания от USB хъбове, преносими батерии, кабели, стенни зарядни устройства и много други.

хипер нова година

JBL

JBL обикновено има някои от най-стръмните отстъпки по време на празничните разпродажби и тазгодишното новогодишно събитие не е по-различно. Можете да получите до 50 процента отстъпка от популярните Bluetooth високоговорители и безжични слушалки на компанията за ограничен период от време.

jbl нова година

Пъргав

Nimble предлага до 60 процента отстъпка в целия сайт, за да отпразнува края на 2022 г. Това събитие включва спестявания от преносими зарядни устройства на Nimble, безжични зарядни устройства, кабели за зареждане и др.

пъргава нова година

Номад

Nomad е домакин на Outlet Sale, който предлага до 70 процента отстъпка за аксесоари за зареждане, AirTag контури, зарядни устройства, съвместими с MagSafe, калъфи за AirPods, калъфи за iPhone и др.

номадска нова година

Купувачите трябва да имат предвид, че всички продукти на Nomad’s Outlet Sale са окончателна разпродажба и не могат да бъдат върнати.

Подложка и перо

Pad & Quill има 25 процента отстъпка в целия сайт със спестявания от фолио за iPad, каишки за Apple Watch, аксесоари за настолни компютри и др. За това събитие не е необходим код на купон, тъй като всички продажни цени са приложени автоматично.

подложка и перо нова година

1 Парола

Популярната услуга за управление на пароли 1Password предлага на нашите читатели шанс да получат първата си пълна година от 1Password Individual на половин цена. Тази оферта е достъпна само за нови клиенти и не е необходим промо код. Можете да намерите офертата, която чака нови клиенти да създадат акаунт на тази целева страница.

1 парола нова година

Повече продажби

  • Adorama – Спестете до 50% от фотографско оборудване, компютри и др
  • B&H Photo – Спестете от компютърни монитори, лаптопи и др
  • Casetify – Купете 2, вземете 23% отстъпка с код NewYear23
  • Casely – Вземете 23% отстъпка с код FRESHSTART
  • Момент – До 60% отстъпка за фотографско оборудване и други
  • Speck – Вземете 25% отстъпка в целия сайт

Насочете се към нашия пълен преглед на сделките, за да се запознаете с всички най-нови сделки и отстъпки, които следихме през изминалата седмица.

Източник : www.macrumors.com