Най-добрите сделки на Apple за седмицата: Smart Monitor M8 на Samsung получава огромна отстъпка от $250, заедно с най-добрите цени за AirPods за годината

Видяхме много страхотни оферти за продукти на Apple и свързани аксесоари тази седмица, включително подобен на iMac Smart Monitor M8 на Samsung с $250 отстъпка, 30% отстъпка от пролетната разпродажба в Anker и най-добрите цени за годината на множество модели AirPods. Всички тези сделки все още са достъпни за закупуване в момента, така че обобщаваме тях и още по-долу.

Герой0009Забележка: MacRumors е афилиейт партньор с някои от тези доставчици. Когато щракнете върху връзка и направите покупка, може да получим малко плащане, което ни помага да поддържаме сайта работещ.

Samsung

samsung лилаво

 • каква е сделката Вземете $250 отстъпка от Smart Monitor M8 на Samsung и повече в събитието „Открийте Samsung“.
 • Къде мога да го взема? Samsung
 • Къде мога да намеря оригиналната сделка? Точно тук

Samsung се включи в новия пролетен сезон със своето събитие „Открийте Samsung“ тази седмица, което ще продължи до 26 март. Има много продукти в продажба по време на това събитие, но акцентът за потребителите на Mac е Smart Monitor M8 за $449,99 в Warm Бяло, надолу от $699,99. Това е най-добрата цена, която сме виждали за подобен на iMac монитор от миналия празничен сезон.

Можете да получите кратко резюме на разпродажбата в нашите публикации, които обхващат монитори и съхранение, както и една, фокусирана върху 4K и 8K телевизори.

Анкер

анкер лилаво 2

 • каква е сделката Вземете 30% отстъпка от аксесоарите на Anker
 • Къде мога да го взема? Анкер
 • Къде мога да намеря оригиналната сделка? Точно тук

По-късно през седмицата Anker започна собствена пролетна разпродажба, която все още предлага на своите клиенти 30 процента отстъпка от широк асортимент от зарядни устройства, кабели, MagSafe-съвместими аксесоари и много други. По-долу сме изброили няколко от най-добрите устройства, но не забравяйте да прегледате нашата по-голяма статия за разпродажбата за всички най-добри оферти и я проверете, преди разпродажбата да приключи на 31 март.

AirPods

airpods pro 2 лилав

 • каква е сделката Вземете отстъпка до $50 за AirPods Pro 2, AirPods 3 и AirPods 2
 • Къде мога да го взема? Verizon
 • Къде мога да намеря оригиналната сделка? Точно тук

В средата на седмицата Verizon стартира една от първите големи продажби за годината на почти всеки модел AirPods. Можете да вземете AirPods Pro 2 за $199,99 ($50 отстъпка), AirPods 3 с Lightning Charging Case за $149,99 и AirPods 3 с MagSafe Charging Case за $159,00 (и двата $20 отстъпка) и AirPods 2 за $89,99 ($39 отстъпка). Като цяло това са най-добрите цени за 2023 г. досега за всеки модел.

Ай Пад

нов ipad лилав

 • каква е сделката Вземете $50 от iPad 2022
 • Къде мога да го взема? Amazon
 • Къде мога да намеря оригиналната сделка? Точно тук

В Amazon тази седмица видяхме завръщането на рекордно ниски цени в гамата iPad за 2022 г. Можете да получите както Wi-Fi, така и клетъчни модели с $50 отстъпка, започвайки от $399,00 за 64GB Wi-Fi устройство. Има разпродажба за всяка конфигурация, макар и не за всеки цвят в някои случаи.

AirTag

airtag лилаво

 • каква е сделката Вземете до $9 от AirTag
 • Къде мога да го взема? Amazon
 • Къде мога да намеря оригиналната сделка? Точно тук

Също така проследихме една от първите отстъпки за годината за AirTag тази седмица, като пакетът от 4 броя падна до $89,99 от $99,00. Индивидуалният AirTag също сега е с намаление до $27,00 от $29,00. Нито едно от тези не е най-ниската цена за всички времена, но като се има предвид, че офертите за AirTag са рядкост от месеци, те са прилични втори най-добри опции за купувачите тази седмица.

Ако търсите повече отстъпки, не забравяйте да посетите нашия преглед на офертите на Apple, където обобщаваме най-добрите сделки, свързани с Apple, от изминалата седмица.

Източник : www.macrumors.com