Новогодишните оферти за iPhone включват до $1000 отстъпка за iPhone 14 Pro и безплатни AirPods Pro 2 с покупка на iPhone

Днес проследяваме най-добрите оферти за Нова година за моделите iPhone 14 и iPhone 14 Pro на Apple от оператори, включително AT&T, Visible и Verizon. Това също така обхваща няколко странични предложения от тези компании, като безплатни AirPods Pro 2 във Visible при закупуване на чисто нов iPhone 14.

Видими

Започвайки с Visible, собственост на Verizon, можете да спестите $15/месец за цялата си първа година работа с компанията благодарение на тяхната новогодишна оферта. Ще трябва да се присъедините към Visible и да донесете свой собствен смартфон (чрез eSIM или pSIM) със съществуващ номер.

iphone зелени снежинкиЗабележка: MacRumors е афилиейт партньор с някои от тези доставчици. Когато щракнете върху връзка и направите покупка, може да получим малко плащане, което ни помага да поддържаме сайта работещ.

Когато правите поръчката си за новия план Visible, вие също ще трябва въведете кода 15OFF12 на екрана за плащане. С тази отстъпка можете да получите плана Visible за $15/месец (обикновено $30/месец) или Visible+ за $30/месец (обикновено $45/месец).

Тази промоция ще продължи дванадесет месеца, след което услугата ви ще се върне към обичайната си цена. Можете да намерите повече информация за продажбата на уебсайта на Visible, включително вида на плановете и подробности за всеки.

Има няколко други предложения от Visible през новата година, включително карта за подарък на стойност до $200 плюс безплатни AirPods Pro 2 с избрани модели iPhone. Ще трябва да се присъедините към Visible и да прехвърлите номера си от отговарящ на условията оператор, за да получите тази сделка.

След три пълни месеца плащания за услугата ще получите имейл с код за осребряване на вашите безплатни AirPods Pro 2 и виртуална карта за подарък. Можете да прегледате списъка със съвместими смартфони във Visible, включително iPhone 14 Pro, Pro Max, Plus и други.

AT&T

Празничните сделки са пренесени и през 2023 г. при други оператори, като AT&T все още предлага до $1000 отстъпка за iPhone 14 Pro с отговаряща на условията размяна за избрани планове на вноски. Това работи и за iPhone 14 Pro Max; можете да получите iPhone 14 безплатно или iPhone 14 Plus също за $5/месец.

iphone 14 pro ръце снежинки 1

От гледна точка на замяна, можете да получите до $1000 кредити за сметки със стойност за обмен на смартфон от $230 или по-висока, до $800 кредити за сметки със стойност за обмен на смартфон от $130 до $229 и до $350 кредити за сметки със смартфон търговска стойност от $34 до $129. Тези кредити започват в рамките на три цикъла на фактуриране след приключване на обмена.

Verizon

По същия начин Verizon все още е домакин на своята празнична сделка „Welcome Unlimited“, където можете да получите $25/линия на месец за четири линии, когато се регистрирате за Verizon Unlimited, като тази цена гарантирано ще бъде заключена за три години. Ще трябва да добавите четири нови линии смартфони и кредит от $180 ще бъде приложен на смартфон за 36 месеца.

iphone 14 ръце снежинки

В противен случай ще откриете, че Verizon отговаря на сделките на AT&T за iPhone 14. Можете да спестите до $1000, когато замените по-стар смартфон и закупите всяко устройство iPhone 14 с план Verizon Unlimited. Ако купувате два, можете да купите един iPhone и да получите друг също с до $800 отстъпка.

Насочете се към нашия пълен преглед на сделките, за да се запознаете с всички най-нови сделки и отстъпки, които следихме през изминалата седмица.

Източник : www.macrumors.com