Оферти: Спестете от най-добрите аксесоари за съхранение от Samsung, Adorama и други за Световния ден на архивиране

Днес е Световният ден на архивиране, ежегодно събитие, създадено за защита на вашите устройства от загуба и кражба на данни, като ви напомня да архивирате всичко на външно устройство за съхранение. Разбира се, различни търговци на дребно отбелязват специалния ден със сделки за решения за цифрово съхранение и ние събираме най-добрите продажби по-долу.

Сделки за Световния ден на архивиране Функция 2Забележка: MacRumors е афилиейт партньор с някои от тези доставчици. Когато щракнете върху връзка и направите покупка, може да получим малко плащане, което ни помага да поддържаме сайта работещ.

Samsung

Samsung има няколко предложения за решения за памет и съхранение, които ще продължат до тази неделя, 2 април. Акцентът на разпродажбата е 4TB преносим SSD T7 Shield на Samsung за $269,99, спад от $349,99. Можете също така да получите 2TB модел за $139,99 ($60 отстъпка) и 1TB модел за $79,99 ($30 отстъпка).

резервно копие на samsung

Ако имате нужда от вътрешна памет, 2TB 980 PRO PCIe 2.0 NVMe SSD на Samsung е наличен за $159,99, спад от $249,99. Има и различни капацитети за съхранение за този модел, включително 1TB за $79,99 ($60 отстъпка) и 500GB за $69,99 ($20 отстъпка).

Вътрешният SSD е предназначен за компютърни игри, но е съвместим и с PlayStation 5. Потребителите трябва да отбележат, че този модел не се предлага с радиатор и ако искат да използват SSD в PS5, радиаторът ще трябва да бъде закупен отделно.

И накрая, 2TB 870 QVO SATA III 2.5″ SSD на Samsung се продава за $129,99, надолу от $149,99. Ще намерите и по-висок капацитет като 8TB за $499,99, надолу от $549,99 по време на това събитие.

Adorama

Adorama има разпродажба, посветена на Световния ден на архивиране, включително решения за съхранение от различни компании като SanDisk, WD, Seagate, LaCie, Sony и др. Очаква се тези сделки да продължат само един ден, така че не забравяйте да разгледате нашия подчертан списък по-долу и след това пълната разпродажба на Adorama скоро.

sandisk архивиране

B&H снимка

Подобно на Adorama, B&H Photo има специална разпродажба, посветена на Световния ден на архивирането, който се провежда в момента. По време на събитието можете да спестите от външни устройства, вътрешни устройства, NAS устройства, USB флаш устройства, карти с памет, докинг станции, четци на карти с памет и много други.

samsung друго архивиране

Като цяло ще намерите много от едни и същи сделки от Adorama и Samsung, отразени в B&H Photo, особено тези продукти от марки като SanDisk и LaCie. Отново можете да очаквате продажните цени да продължат само един ден, а B&H Photo също предлага безплатна двудневна доставка до повечето резиденции в Съединените щати.

Други продажби

  • PNY – Спестете от флаш памети и повече в Amazon
  • OWC – Спестете от компютърно съхранение и аксесоари

Насочете се към нашия пълен преглед на сделките, за да се запознаете с всички най-нови сделки и отстъпки, които следихме през изминалата седмица.

Източник : www.macrumors.com