Сезонен пропуск за MLS на Apple: Всичко, което трябва да знаете

През февруари 2023 г. Apple пусна първия си MLS Season Pass. Продължете да четете, за да научите какво е включено в пропуска, колко струва и как да се регистрирате.

сезонен пропуск за apple tv mls

Какво представлява MLS Season Pass на Apple?

MLS Season Pass на Apple е нова абонаментна услуга, достъпна за феновете на Major League Soccer в повече от 100 държави и региони.

Колко струва сезонният пропуск на MLS?

Не се нуждаете от абонамент за Apple TV+, за да закупите MLS Season Pass, но е по-евтино, ако имате такъв. Абонатите без TV+ могат да плащат $14,99 на месец или $99 на сезон, докато абонатите на TV+ плащат $12,99 на месец или $79 на сезон.

Чрез Family Sharing до шест членове на семейството могат да споделят абонамента, използвайки собствения си Apple ID и парола, а феновете могат да задават на Siri голямо разнообразие от въпроси, свързани с MLS, включително графици, резултати, класиране, клубни списъци и статистика на играчи.

Имайте предвид, че притежателите на сезонни билети за MLS автоматично получават достъп до MLS Season Pass на ‌Apple TV‌.

Какво е включено в MLS Pass?

Сезонният пропуск включва всеки мач на живо от редовния сезон на MLS, плейофите и Купата на лигата, без прекъсвания. Има и безплатна селекция от предсезонно съдържание по заявка, за да раздвижите феновете за новия сезон, който започва на 25 февруари.

Apple MLS Season Pass Apple TV My Sports League page
Общо получавате:

 • Всеки мач на живо от редовния сезон на MLS
 • MLS Cup Плейофи
 • MLS Мач на звездите
 • Купа на лигата
 • Купа Кампеонес
 • Стотици мачове на MLS NEXT Pro и MLS NEXT

Имайте предвид, че Купата на лигата и Купата на Кампеонес не се предлагат в Мексико.

Как да се абонирам?

 1. Отворете приложението ‌Apple TV‌.
 2. Отидете на Гледай сега.
 3. Превъртете надолу до Канали.
 4. намирам MLS сезонен пропускслед това го отворете.
 5. Избери Абонирай се бутон.
 6. Влезте с ‌Apple ID‌ и парола, които използвате, за да правите покупки.

Как да получа достъп до съдържанието на MLS Pass?

Съдържанието на MLS Season Pass може да бъде достъпно чрез приложението ‌Apple TV‌, което е на iPhone, iPad, Mac, ‌Apple TV‌, както и Smart TV, игрови конзоли и декодери. Можете също да гледате MLS Season Pass в мрежата на tv.apple.com на устройства с Android, Windows PC и Chrome OS.

Герой на Apple MLS Season Pass
За да гледате мач, изпълнете следните стъпки:

 1. Отворете приложението ‌Apple TV‌ или отидете на tv.apple.com.
 2. Ако получите подкана, влезте с вашия ‌Apple ID‌ и парола.
 3. Отидете на Гледай сега и превъртете надолу до Каналиили отидете на Търсене.
 4. Избирам MLS сезонен пропуск.
 5. Изберете игра и след това изберете Гледам.

Какво друго трябва да знам?

Избор от мачове от MLS и Купата на лигата, включително някои от най-големите плейофни мачове, също ще бъдат достъпни без допълнителни разходи за абонатите на ‌Apple TV+‌. Ограничен брой игри ще бъдат достъпни безплатно в приложението ‌Apple TV‌, когато влезете с вашия ‌Apple ID‌. Ако пропуснете игра, можете да гледате повторение или да изтеглите играта, за да гледате офлайн.

Когато сезонът започне, феновете могат също да посетят Apple Maps, за да проучат специални ръководства за деня на мача, създадени от клубове от MLS, включително Атланта Юнайтед, Нешвил СК и Торонто ФК, и да намерят препоръки за местни барове и ресторанти, за да уловят мач, подробна информация за техните стадиони и др.

Партньорство на Apple MLS юни 2022 г
‌‌Apple Maps‌‌ също пуска няколко нови, специално проектирани триизмерни забележителности на стадионите на MLS навреме за откриването на сезона, включително Red Bull Arena в Харисън, Ню Джърси; Lumen Field в Сиатъл; и Audi Field във Вашингтон, окръг Колумбия

Защо не мога да намеря MLS Season Pass?

Ако не можете да намерите MLS Season Pass в приложението ‌Apple TV‌, той може да не е наличен във вашата държава или регион. Можете да разберете какво се предлага във вашата страна или регион на уебсайта на Apple. Също така се уверете, че вашите Apple устройства са актуализирани с най-новия софтуер.

Източник : www.macrumors.com