Шоуто на MacRumors: Кристофър Лоули говори за iPadOS 17 и iPad Pro от следващо поколение

В тазседмичния епизод на The MacRumors Show Кристофър Лоули се присъединява към нас, за да обсъдим iPadOS 17 и следващото поколение iPad Pro.

Кристофър е YouTuber, посветен на iPad, автоматизацията и производителността. Той беше постоянен потребител на ‌iPad‌ в продължение на няколко години, извършвайки цялото си създаване на съдържание, включително редактиране на видео и подкастинг, от устройството, преди да се почувства принуден да се върне обратно към Mac поради посоката на iPadOS.

Получаваме неговите прозрения за предстоящата актуализация на iPadOS 17 на Apple и областите, върху които според него Apple трябва да се съсредоточи тази година, с особено внимание към някои от ключовите проблеми, които според него Apple трябва да реши със Stage Manager. Също така засягаме необходимостта от „Професионални“ приложения като Final Cut Pro и Xcode, редизайн на Център за уведомяване и Център за управление, персонализиране на заключен екран и др.

В допълнение, ние говорим за някои от най-важната информация около следващото поколение ‌iPad Pro‌ модели, за които се говори, че ще имат 11,1-инчови и 13-инчови OLED дисплеи, по-тънък и по-лек дизайн, M3 чип и безжично зареждане. Ние също така накратко обсъждаме слуховете за покачване на цените, които са планирани за устройството поради по-скъпите компоненти на OLED дисплея – което означава, че 11,1- и 13-инчовите модели могат да започнат от приблизително $1,500 и $1,800, съответно.

Както обикновено, разглеждаме някои от най-големите слухове за седмицата, включително по-тънките рамки на iPhone 15 Pro и новия бутон за изключване на звука, както и забавянето на първия HomePod на Apple с дисплей. Вижте повече от работата на Кристофър в неговия YouTube канал и го последвайте в Mastodon @ChrisLawley.

Слушайте The MacRumors Show в Apple Podcasts, Spotify, Overcast, Pocket Casts, Castro, Google Podcasts или предпочитаното от вас приложение за подкасти. Можете също да копирате нашата RSS емисия директно във вашия подкаст плейър. Гледайте видео версия на предаването на MacRumors YouTube канал.

Ако все още не сте слушали предишния епизод на The MacRumors Show, наваксайте за нашата дискусия относно някои от ключовите функции за здраве и фитнес, за които се говори, че ще бъдат включени в бъдещите модели AirPods.

Абонирайте се за ‌The MacRumors Show‌ за още епизоди, където обсъждаме някои от актуалните новини тук на MacRumors, към които често се присъединяват вълнуващи гости като Франк Макшан, Дейвид Луис, Андру Едуардс, Тайлър Сталман, Джон Просер, Сам Кол, Куин Нелсън, Джон Грубер, Федерико Витичи, Сара Дичи, Люк Миани, Томас Франк, Джонатан Морисън, iJustine, Рос Йънг , Иън Зелбо, Джон Ретингер, Рене Ричи и Марк Гърман. Можете също да се насочите към темата във форума на The MacRumors Show, за да се свържете директно с нас. Не забравяйте да оцените и прегледате предаването и да ни уведомите какви теми бихте искали подкастът да обхваща в бъдеще.

Източник : www.macrumors.com