ESR дебютира съвместима с MagSafe стойка HaloLock Geo Wallet с Find My Support

Компанията за аксесоари ESR стартира днес нова кампания за групово финансиране за това, което казва, че е първият MagSafe-съвместим аксесоар за портфейл за iPhone с пълна поддръжка на Find My, HaloLock Geo Wallet Stand. От няколко седмици тествах устройство за ранен преглед и открих, че е удобен аксесоар, докато сте в движение.

esr портфейл стои назад
Въпреки че Apple предлага портфейл MagSafe от първа страна с поддръжка на ‌Find My‌, аксесоарът не включва собствено проследяване на местоположението с приложението ‌Find My‌, което може да определи само местоположението, където портфейлът последно е бил отделен от вашия телефон.

Новият аксесоар за портфейла на ESR отива значителна крачка напред, като включва пълна поддръжка на ‌Find My‌, позволяваща много по-полезно проследяване на местоположението благодарение на вградения модул, който може да използва стотици милиони устройства на Apple в дивата природа, за да съобщава местоположението си. Вграденият високоговорител също може да ви помогне да локализирате погрешно портфейл на сравнително близко разстояние.

Като портфейл Geo Wallet Stand може да побере около три физически карти, независимо дали са шофьорски книжки, кредитни/дебитни карти, членски карти или други карти с подобен размер.

С вградения ‌Find My‌ модул, Geo Wallet Stand очевидно изисква източник на захранване и ESR казва, че неговата акумулаторна батерия трябва да издържи около три месеца. Зареждането се извършва с помощта на включен 0,5-метров USB-C кабел, който завършва с магнитен три пого-щифтов конектор, който щраква върху контактите за зареждане на портфейла.

esr wallet stand зареждане
ESR казва, че са необходими около 90 минути за пълно презареждане, а малка лампичка за състояние до контактите за зареждане свети в оранжево, докато се зарежда, и в зелено, след като е напълно заредена. Има и бутон за захранване, който ви позволява да изключите устройството, но разбира се, то няма да може да бъде проследено, докато е изключено.

Не разполагах с модула си за преглед достатъчно дълго, за да тествам напълно живота на батерията и оценките за времето за зареждане, но след няколко седмици употреба грубият статус на батерията, показан в приложението ‌Find My‌, все още се показва като пълен.

настройка на стойката за портфейл esr
Настройката се извършва в приложението ‌Find My‌ точно като всеки друг поддържан аксесоар, с продължително натискане на бутона на портфейла, което го поставя в режим на сдвояване. След като преминете през процеса на настройка в приложението, за да дадете на портфейла име и икона на емотикон, той се показва в раздела Устройства на приложението ‌Find My‌ точно като AirTags и други аксесоари, съвместими с Find My.

Както можете да предположите от името му, Geo Wallet Stand има още един трик в ръкава си и това е способността му да функционира като стойка за телефон в портретен или пейзажен режим. Портфейлът е изграден от два капака с панта в горната част, свързваща половината за съхранение на картата с половината ‌MagSafe‌ и ‌Find My‌, което позволява на частта с картата да се завърти навън и да действа като стойка.

поставка за портфейл esr 1
Има достатъчно напрежение в пантата, за да можете да я настроите под различни ъгли от 15º до 170º за оптимално гледане при почти всяка настройка.

Дизайнът от две части със сигурност прави стойката Geo Wallet Stand по-дебела от портфейла ‌MagSafe‌ на Apple, но не го намирам за твърде дебел или тежък за моя вкус, въпреки че това, разбира се, е субективна оценка. Пълната поддръжка на ‌Find My‌ в портфейла неизбежно добавя малко тегло и обем в сравнение с аксесоара на Apple, а шарнирният дизайн на ESR е умен начин да извлечете допълнителна функционалност от него.

esr стойка за портфейл сравнете обратно
И все пак, няма как да заобиколите факта, че стойката Geo Wallet Stand е повече от два пъти по-дебела и почти три пъти по-тежка от портфейла ‌MagSafe‌ на Apple. Използвал съм различни магнитни батерии и калъфи за батерии на моите iPhone от време на време през годините, така че допълнителната гърбица на гърба на телефона ми не е пречка за мен, а стойката Geo Wallet се чувства подобно като цяло към нещо като батериен пакет MagSafe на Apple.

Претеглих Geo Wallet Stand на 84 грама празен и 107 грама с шофьорска книжка, обикновена кредитна карта и солидна Apple Card на борда. Това се сравнява много с ‌MagSafe Battery Pack‌ на Apple със 113 грама и има подобна дебелина. Разбира се, и двата са значително по-дебели и по-тежки от портфейла ‌MagSafe‌ на Apple, който тежи само 32 грама празен.

esr портфейл стойка сравнение страна
Допълнителното тегло и обем не ме притесняват особено, като се има предвид функционалността, която портфейлът предлага, но ако тънкото усещане в ръката е приоритет за вас или ще го вадите и вадите от джоба си в тесни дънки редовно, това определено е нещо, което трябва да знаете.

Разбира се, няма голяма причина да държите портфейла прикрепен към телефона си през цялото време, освен ако наистина не се интересувате от използването на функционалността на стойката в къщата, така че извън моето допълнително тестване за преглед аз само удрям портфейла по телефона си, когато m се отправих от къщата.

За малко допълнителна сигурност, секцията със слота за карта включва примка за пръсти на гърба, ако искате да държите телефона си по този начин. Това не е предпочитаният от мен начин да държа телефона си, но примката се изравнява с портфейла, когато не се използва, така че не го намирам за досадно.

esr wallet stand loop
ESR казва, че силата на магнитното задържане на Geo Wallet Stand е повече от два пъти по-голяма от тази на официалния стандарт ‌MagSafe‌ на Apple, което помага да се гарантира, че стойката остава прикрепена независимо от това, че се използва. Определено мога да разбера разликата в силата в сравнение с аксесоарите ‌MagSafe‌ на Apple, като портфейла и батерията, и нямам притеснения относно случайното отделяне на портфейла на ESR.

Едно от оплакванията ми относно портфейла ‌MagSafe‌ на Apple е, че картите обикновено стоят достатъчно дълбоко в слота за карти, така че не можете да хванете ръба на една, за да я извадите лесно. Apple възнамерява потребителите да премахнат портфейла от телефона си и да използват отвор на гърба на портфейла, за да избутат картите, когато е необходимо. Въпреки че това помага да запазите картите сигурно в портфейла, намирам, че неудобството надвишава ползата и дори тогава картите могат да се чувстват доста разхлабени в слота, ако носите само една карта.

Слотът на Geo Wallet Stand държи картите по-здраво с това, което ESR нарича „динамична опъваща пружина“ надолу в слота за карти. Осигурява малко допълнителна стабилност, независимо от това колко карти са поставени и не се притеснявам много от изпадането им. Малък изрез в долната част на слота улеснява избутването на картите нагоре за достъп до тях, без да се налага да изваждате портфейла от телефона си, което намирам за много по-добър дизайн от този на Apple.

esr стойка за портфейли magsafe
ESR HaloLock Geo Wallet Stand се предлага в два цвята, среднощно черно и карамелено кафяво, а кампанията за краудфандинг вече е на живо с налична доставка по целия свят. Редовната цена за Geo Wallet Stand ще бъде $39, но ESR предлага разнообразие от намалени оферти с ограничено количество, започващи от около $27.

ESR казва, че съответните сертификати и тестване на качеството за стойката за портфейл са завършени и модулът за преглед, който тествах, със сигурност изглежда и се усеща като завършен продукт, така че ESR изглежда е в добра позиция да изпълни прогнозата си за доставка от май след като кампанията на Kickstarter приключи в края на следващия месец.

Забележка: ESR предостави HaloLock Geo Wallet Stand на MacRumors за практически импресии и не беше получена друга компенсация. MacRumors е афилиейт партньор на ESR. Когато щракнете върху връзка и направите покупка, може да получим малко плащане, което ни помага да поддържаме сайта работещ.

Източник : www.macrumors.com