MacRumors Giveaway: Спечелете персонализирани цветни AirPods или AirPods Pro от ColorWare

За тазседмичното раздаване ние си партнираме с ColorWare, за да предложим MacRumors читателите имат шанс да спечелят комплект специално изрисувани AirPods от трето поколение или AirPods Pro от второ поколение. Всички продукти на ColorWare се предлагат в стотици уникални цветови комбинации.

colorware лъскаво злато
За тези, които не са запознати с ColorWare, това е компания за персонализиране, която предлага боядисани по поръчка продукти и аксесоари на Apple вече много години. ColorWare предлага уникални опции за рисуване за AirPods, ‌AirPods Pro‌, AirPods Max, AirTag и Magic Mouse, плюс също така предоставя персонализирано рисуване за устройства Nintendo, Microsoft и Sony, включително конзоли и контролери.

colorware червено
AirPods от трето поколение с индивидуален цвят могат да бъдат закупени от ColorWare за $329, което включва персонализирано боядисване както за AirPods, така и за придружаващия калъф MagSafe. Персонализирани AirPods Pro 2 могат да бъдат закупени от ColorWare за $389. Определено има премия за поръчка от ColorWare, но тъй като Apple произвежда само AirPods и ‌AirPods Pro‌ в бяло, преминаването през ColorWare е единственият начин да получите AirPods в черно, червено, синьо, розово или десетки други цветове.

colorware черно
ColorWare предлага както твърди, така и метални опции за боядисване, с гланц и матови покрития в зависимост от вашите предпочитания. Можете да вземете традиционните сиви, златни или сребристи цветове, които да съответстват на устройствата на Apple, но има и цветове във всеки нюанс на дъгата. Ако искате AirPods или ‌AirPods Pro‌ в жълто, оранжево, синьозелено, зелено, наситено лилаво, синьо, розово или един от дузината други цветове, ColorWare е най-добрият ви залог.

colorware жълто
Всеки AirPod може да бъде боядисан по поръчка в същия цвят като кутията или можете да поръчате кутията и слушалките в различни цветове, така че има много цветови комбинации, от които да избирате.

оцветяване черно 2
ColorWare също има някои забавни опции за специално издание като „CowPods“ с черно-бял калъф с шарка на крава, придружен от ‌AirPods Pro‌ 2, боядисани в розово или черно. Има и цветова опция “Supernova”, която включва блестящ, призматичен ефект в набор от цветове на дъгата.

цветна супернова
В бизнеса от 1998 г. ColorWare е усъвършенствал своя процес на боядисване. Компанията използва многоетапна последователност от нанасяне на покритие, която включва грунд, прилагане на патентована формула за цвят и X2 течно пластмасово покритие, което защитава цвета. Боядисването по поръчка е с гаранция 12 месеца или 24 месеца при закупуване на допълнителна гаранция.

colorware airpods лилаво розово
ColorWare използва стандартни AirPods от трето поколение и ‌AirPods Pro‌ от второ поколение от Apple и ги рисува, което оставя пълната функционалност на AirPods непокътната.

colorware airpods синьо
Имаме два комплекта рисувани по поръчка AirPods, които да раздадем, като всеки победител може да избере модел AirPods и цвят и покритие по свой избор. За да участвате, за да спечелите, използвайте приспособлението Gleam.io по-долу и въведете имейл адрес. Имейл адресите ще се използват единствено за целите на връзката, за да се достигне до победителите и да се изпратят наградите. Можете да спечелите допълнителни записи, като се абонирате за нашия седмичен бюлетин, абонирате се за нашия канал в YouTube, следите ни на Twitterследвайки ни в Instagram или посещавайки MacRumors Фейсбук страница.

Само поради сложността на международните закони по отношение на подаръците Жители на САЩ, които са навършили 18 години, жители на Обединеното кралство, които са навършили 18 години, и жители на Канада (с изключение на Квебек), които са навършили пълнолетие в тяхната провинция или територия, имат право да влязат. Всички федерални, щатски, провинциални и/или местни данъци, такси и допълнителни такси са отговорност единствено на спечелилия наградата. За да предложите обратна връзка или да получите повече информация относно ограниченията за раздаване, моля, вижте нашия раздел за обратна връзка за сайта, тъй като там ще бъде пренасочено обсъждането на правилата.

Състезанието ще продължи от днес (14 април) в 9:00 сутринта тихоокеанско време до 9:00 часа сутринта тихоокеанско време на 21 април. Победителите ще бъдат избрани на случаен принцип на 21 април и ще се свържат с тях по имейл. Победителите ще имат 48 часа, за да отговорят и да предоставят адрес за доставка, преди да бъдат избрани нови победители.

Източник : www.macrumors.com