MacRumors Giveaway: Спечелете iPhone 14 Pro и iPhone Manager софтуер от DearMob

За тазседмичното раздаване ние се обединихме с DearMob, за да предложим MacRumors читателите имат шанс да спечелят iPhone 14 Pro и доживотно лицензирано копие на софтуера за архивиране на iPhone DearMob. Въпреки че има достъпни инструменти за управление на iPhone от Apple под формата на iCloud, Finder и iTunes, DearMob отива над и отвъд вградените инструменти с ‌iPhone‌ Manager.

dearmob тийзър изображение
DearMob ‌iPhone‌ Manager е стабилно приложение за ‌iPhone‌ архивиране, управление и превключване. За разлика от iTunes или ‌iCloud‌, можете избирателно да изберете какво искате да архивирате или да прехвърлите от вашия Mac на вашия ‌iPhone‌ и обратно, с включено криптиране и вградени инструменти за конвертиране за промяна на типове файлове.

dearmob възстановяване на резервно копие
Можете да прехвърляте всички видове файлове на iPhone и iPad, като снимки, видеоклипове, филми, телевизионни предавания, песни, контакти, мелодии, книги, документи и PDF файлове, плюс можете да запазвате данни от приложения. Целта на DearMob е да улесни всеки да управлява iOS устройство, като импортира, експортира и работи с файлове с полезни опции за персонализиране.

С инструмента за архивиране можете да архивирате всичко на ‌iPhone‌ или iPad или да изберете да експортирате конкретни категории като снимки или филми. Архивираното съдържание може да бъде мигрирано от ‌iPhone‌ към ‌iPhone‌, включително на ниво файл. Така че, ако имате колекция от музика на едно устройство и искате да я прехвърлите на друго, можете да използвате DearMob. С пълни архиви можете да направите възстановяване с едно щракване за ‌iPhone‌ или ‌iPad‌.

прехвърляне на снимки от dearmob
За снимки 100 4K снимки могат да бъдат прехвърлени за приблизително осем секунди и може да обработва хиляди снимки в рамките на минути, което ви позволява да освободите място за съхранение на ‌iPhone‌. Можете дори да прехвърляте снимки по ден, месец, година или албум, да промените Live Photos във видеоклипове и да конвертирате HEIC снимки в JPG. Има и инструменти за изтриване на снимки по тип медия, като наскоро изтрити, скрити и селфита. Видеоклиповете се прехвърлят също толкова бързо и можете да преместите видео съдържание от вашия ‌iPhone‌ на вашия Mac за целите на съхранението или да прехвърлите видеоклипове от вашия Mac на вашия ‌iPhone‌, за да ги гледате в движение. Вграденият софтуер за конвертиране автоматично ще конвертира всяко видео във вид, съвместим с устройства с iOS.

dearmob видео мениджър
Прехвърлянето на файлове може да се извършва през WiFi или USB връзка, а инструментите за управление са полезни, ако имате контакти, музика, плейлисти, снимки и албуми, които трябва да бъдат редактирани. Можете да експортирате, добавяте, създавате, модифицирате, изтривате и редактирате цялото си съдържание и експортирате файлове по показатели като ден, седмица, месец, изпълнител, папка и други. Контактите могат да бъдат експортирани в редица формати и можете да импортирате видеоклипове, музика и електронни книги, като всички те ще бъдат преобразувани в тип файл, който може да се чете от вашето устройство.

музикален мениджър dearmob
Според DearMob софтуерът използва военно криптиране за снимки, видеоклипове, контакти и архивиране на устройства, за да запази вашите данни в безопасност, докато ги съхранява или прехвърля между устройства. Локалните файлове също могат да бъдат криптирани и защитени с парола, така че вашето съдържание да е недостъпно за някой, който може да се докопа до вашия компютър.

dearmob криптиране
Повече информация за софтуера DearMob и как работи може да бъде намерена на уебсайта. Имаме един ‌iPhone 14 Pro‌, който да подарим на късметлия MacRumors четец, заедно с доживотно копие на DearMob. За да участвате, за да спечелите, използвайте приспособлението Gleam.io по-долу и въведете имейл адрес. Имейл адресите ще бъдат използвани единствено за целите на връзката, за да се свържем с победителя и да изпратим наградата. Можете да спечелите допълнителни записи, като се абонирате за нашия седмичен бюлетин, абонирате се за нашия канал в YouTube, следите ни на Twitterследвайки ни в Instagram или посещавайки MacRumors Фейсбук страница.

Само поради сложността на международните закони по отношение на подаръците Жители на САЩ, които са навършили 18 години, жители на Обединеното кралство, които са навършили 18 години, и жители на Канада (с изключение на Квебек), които са навършили пълнолетие в тяхната провинция или територия, имат право да влязат. Всички федерални, щатски, провинциални и/или местни данъци, такси и допълнителни такси са отговорност единствено на спечелилия наградата. За да предложите обратна връзка или да получите повече информация относно ограниченията за раздаване, моля, вижте нашия раздел за обратна връзка за сайта, тъй като там ще бъде пренасочено обсъждането на правилата.

Състезанието ще продължи от днес (21 април) в 9:00 сутринта тихоокеанско време до 9:00 часа сутринта тихоокеанско време на 28 април. Победителят ще бъде избран на случаен принцип на 28 април и ще се свърже с него по имейл. Победителят ще има 48 часа, за да отговори и предостави адрес за доставка, преди да бъде избран нов победител.

DearMob също предлага MacRumors читатели, които се интересуват от софтуера, отстъпка за доживотния лиценз DearMob iPhone Manager, който се предлага за $30 за един Mac или $40 за два до пет Mac.

Източник : www.macrumors.com